Vezeték-nélküli eszközök ellenőrző készülékei

Belépő-szintű hőkamera, THT32

RTX2254 BLUETOOTH RF TESZTER

Az RTX2254 egy jó hatásfokú RF teszter, melyet Bluetooth kis-energiájú eszközök vételi és adó részeinek kulcsfontosságú paramétereinek mérésére terveztek.
A teszter lehetőséget ad BLE eszközök panel-szintű és teljesen összeszerelt állapotban történő hatékony és alacsony költségek melletti ellenőrzésére.
Az RTX2254 beépített HCI interfésszel és a különböző integrált áramkör gyártók gyártmányihoz illeszkedő driverekkel rendelkezik.

Tovább... 

Nexus ICE

Nexus ICE (In-Circuit emulátor)

A Nexus ICE ESD védett interfésszel és a célhardver és az USB interfész közötti galvanikus elválasztással rendelkezik. A csatlakozás az USB porton keresztül történik, a táplálást a Windows-t futtató PC-ről történik. Az USB memória stick-en szállított Nexus debugger software automatikusan letölti a firmware frissítéseket a Nexus ICE-re.

Adatlap 

DECT RF teeszter, RTX-2012

DECT RF teszter

A DECT/DECT 6.0/CAT-iq/Japan DECT-hez kifejlesztett RTX2012 HS RF mérőegység számos RF ellenőrzési lehetőséget biztosít csatlakoztatott üzemmódban és második generációs készülék a CAT-iq RF teszterek piacán.

Adatlap 

RTX-2010

2.4 GHz RF teszter

A KDECT (Korean DECT)-hez kifejlesztett RTX2010 HS RF mérőegység sokrétű RF ellenőrzési lehetőséget biztosít csatlakoztatott üzemmódban. A készülék nagy-tudású mérési képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas gyártás-végellenőrzési feladatokra. A kibővített mérési tulajdonságokkal a készülék kiválóan használható R&D feladatokra is.

Adatlap 

Autoamtikus mérőberendezás, RTX-2300

Automatikus mérőberendezés

Az RTX2300 Smart ATE egy nagymértékben versenyképes és költség-hatékony megoldás vezeték-nélküli eszközök gyártásközi és végellenőrzési funkcionális tesztek elvégzésére.

Adatlap 

Profi hőkameq, KT650

Audio analizátor

Az RTX6001 audio analizátor egy nagyon hatékony eszköz hangfrekvenciás eszközök fejlesztésében és gyártásközi ellenőrzésében. Az RTX6001 jól használható jel-analízis és jelgenerálási feladatokhoz is. A készülk eleget tesz a legszigorűbb elvárásoknak is.

Adatlap